Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Gezichtsverzorging met 100% pure aloë vera

Geplaatst op 05 Dec. 2019, 08:17:07 Zie omschrijving
Gezichtsverzorging met 100% pure aloë vera
Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 05 Dec. 2019, 08:17:07
  • 275 x

Er zijn veel huidverzorgingsproducten op de markt waarin met beweerd dat er veel aloë vera in verwerkt zit. Als je echter de ingrediënten leest zie je dat er maar een kleine druppel in zit en de rest water is. Aloë vera is dus een marketing option. 

Maar onze producten, daar zit echt 100% aloë vera in verwerkt dat u het beste resultaat geeft voor jouw huid. Buiten dat het zoveel aloë vera bevat kunnen wij er nog bij melden dat het natuurlijke producten zijn en niet getest zijn op dieren. Ze zijn wel dermatologisch getest en hebben al zeer goede resultaten geboekt.

Wij bieden een volledig huidverzorgingspakket aan voor het gelaat ( producten zijn ook apart verkrijgbaar ). Wij zijn ook de enige in België, dus van een Belgisch bedrijf dat gestart is in Beringen dat gebruikt maakt van het maximum percentage van aloë vera en hebben al vele klanten blij gemaakt.

Bent u op zoek naar een leuk geschenk of wil je de producten zelf gebruiken, dan bent u zeker bij ons aan het juiste adres.

U kunt de producten bekijken en kopen op onze webshop die u via de link kunt bezoeken.
Zijn er vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen tijdens de contacturen die op de website staan vermeld.  ( Staat de website er niet bij, gelieve dan contact met ons op te nemen )

Locatie
facebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Helena Pietercil

3890 Gingelom

Lid sinds: 12 / 05 / 2019

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?